REPÜLŐORVOS.HU   
.
Bemutatom Egészségügyi Központunkat, mely a hivatásos és privát pilóták, légiutas-kísérők, légiforgalmi irányítók, hajósok és tengerészek alkalmasságát vizsgáló, továbbképző és oktató repülő-orvosi bázis.

Intézetünk Budapesten a IX. kerületben, a Gyáli úton, a Merényi Gusztáv Kórház területén található, a belvárosból metróval és autóbusszal vagy autóval könnyen megközelíthető..

 

A Központban köszöntjük mindazokat, akik a repülőgép-vezetők és hajósok szép hivatását választják. De várjuk azokat, akik privát pilótaként motoros gépen repülnek, vagy sportolóként vitorlázó repülőgéppel, motoros sárkánnyal szárnyalni vagy ejtőernyővel ugrani akarnak.

. A Repülési, Hajózási és Tengerészeti Egészségügyi Központ a Nemzeti Munkaügyi Hivatal részeként működik

- A Központ, amelyet több mint hatvan évvel ezelőtt alapítottak, a legkorszerűbben felszerelt repülő-orvosi vizsgálókkal rendelkezik.

- Az alkalmassági vizsgálatokat tapasztalt, több szakmával rendelkező repülőorvosok végzik.  Az Ön alkalmasságának elbírálása a legújabb PART-MED repülő-orvosi kövtelmények figyelembevételével történik. Az alkalmasság kritériumait a a PART-MED és a 14/2002. (II. 26.) KöViM-EüM együttes rendelete tartalmazza.

- A munkatársaimmal évente 2500 gyors, korszerű repülő-orvosi és hajó-orvosi vizsgálatot végzünk el.

Partnereink közül kiemeljük a WIZZAIR pilótáit és légiutas-kísérőit, a HungaroControl légiforgalmi irányítóit, a FARNAIR Hungary Kft. és a BASe Kft. repülőgép-vezetőit.

- Az Egészségügyi Központ repülő-szakorvos vezetője maga is repül: siklóernyős, vitorlázó, motoros és helikopter pilóta.
Egy korábbi Szakszolgálati Engedélye itt megtekinthető

Munkánk szép hivatás, melynek lényege a pilóták, sportrepülők, tengerészek szolgálata.

 

Az Egészségügyi Központban minden a repülőgép-vezetők érdekében történik, sikerünk titka, hogy mi szeretettel vesszük körül a pilótákat, a hozzánk forduló vendégeket.

Most már Önön a sor, kérem látogasson el Központunkba. Mód van arra is, hogy - kötelezettség nélkül - megtekintse a Repülő-orvosi Vizsgálókat. De még jobb, ha részt vesz a vizsgálaton, mert biztos vagyok abban, hogy egészségügyi szolgáltatásunkkal Ön is elégedett lesz!

 

.Az oldalon található anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak,
minden jog fenntartva!

© (2008 - ) dr. Melles Imre
Impresszum